Sassas glutenfria kladdkaka med after eight
08.06.2019
Drömmen för den som tycker om choklad och mint!

Ingredienser
Kakan
- 3 st ägg
- 3 dl strösocker
- 1,75 dl smält smör eller margarin
- 1,5 dl glutenfritt mjöl (jag använder vanligtvis Finax röda)
- 6 msk kakao
- 200 gr After Eight
Garnering
- Florsocker
Serveringstips
- Lättvispad grädde
- Vaniljglass
Instruktioner
1.
Vispa ägg och socker pösigt.
2.
Tillsätt det smälta smöret/margarinet.
3.
Blanda i mjölet och kakaon.
4.
Häll i After Eighten (bitarna ska vara hela!) och rör runt med elvispen till dess att det har blivit små bitar After Eight.
5.
Häll smeten i en form med avtagbara kanter.
6.
Grädda i mitten av ugnen i cirka 20 minuter på 200 °C.
7.
Låt svalna och pudra över florsocker.
Servera sedan med lättvispad grädde, vaniljglass och färska bär.