Sassas glutenfria kladdkaka med after eight

08.06.2019

Drömmen för den som tycker om choklad och mint!

Ingredienser

Kakan

  • 3 st ägg
  • 3 dl strösocker
  • 1,75 dl smält smör eller margarin
  • 1,5 dl glutenfritt mjöl (jag använder vanligtvis Finax röda)
  • 6 msk kakao
  • 200 gr After Eight

Garnering

  • Florsocker

Serveringstips

  • Lättvispad grädde
  • Vaniljglass

Instruktioner

1.
Vispa ägg och socker pösigt.

2.
Tillsätt det smälta smöret/margarinet.

3.
Blanda i mjölet och kakaon.

4.
Häll i After Eighten (bitarna ska vara hela!) och rör runt med elvispen till dess att det har blivit små bitar After Eight. 

5.
Häll smeten i en form med avtagbara kanter.

6.
Grädda i mitten av ugnen i cirka 20 minuter på 200 °C.

7.
Låt svalna och pudra över florsocker.
Servera sedan med lättvispad grädde, vaniljglass och färska bär.

Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång